fredag 12 februari 2021

Sanningens verklighet eller verklighetens sanning?

 JOHN D. ROCKEFELLER MASONIC CREED - ( författare okänd)

"Vi kommer att hålla deras liv korta och deras sinnen svaga medan vi låtsas göra det motsatta.

Vi kommer att använda vår kunskap om vetenskap och teknik på subtila sätt så att de aldrig ser vad som händer.

Vi kommer att använda mjuka metaller, åldrande acceleratorer och lugnande medel i mat och vatten såväl som i luften. De kommer att täckas av gifter vart de än vänder sig. De mjuka metallerna får dem att tappa sinnet.

Vi kommer att lova att hitta ett botemedel från våra många fonder, och ändå kommer vi att ge dem mer gift. Kemiska gifter kommer att absorberas genom idioternas hud som tror att vissa hygien- och skönhetsprodukter som presenteras av stora skådespelare och musiker kommer att föra evig ungdom till deras ansikten och kroppar och genom deras törstiga och hungriga munnar. Vi kommer att förstöra deras sinnen och system av inre organ. reproduktion. Men deras barn kommer att födas som funktionshindrade och deformerade och vi kommer att dölja orsak och samband.

Gifterna kommer att vara dolda i allt runt omkring, i vad de dricker, äter, andas och bär. Vi måste vara geniala när det gäller att distribuera gifter eftersom de kan börja ana. Vi lär dem att gifter är bra - med roliga bilder och musikaliska toner på TV. De som letar efter dem kommer att vara till hjälp. Vi registrerar dem för att kunna driva på dem våra gifter.

De kommer att se att våra produkter används i film och de kommer att vänja sig vid dem och kommer aldrig att känna till deras verkliga effekt. När de föder kommer vi att injicera gifter i deras barns blod och övertyga dem om att vi hjälper dem! Vi kommer att börja tidigt, när deras sinnen är unga, vi kommer att rikta in oss på sånt som barn älskar mest, som söta saker.

När deras tänder förfaller kommer vi att fylla dem med metaller som kommer att döda deras sinnen och stjäla deras framtid. När deras förmåga att lära har påverkats har vi skapat droger som gör dem sjukare och orsakar dem andra sjukdomar, för vilka vi kommer att skapa ännu fler droger.

Vi kommer att göra dem fogliga och svaga inför oss, genom vår kraft. De kommer att bli deprimerade, långsamma och överviktiga, och när de kommer till oss för hjälp kommer vi att ge dem mer gift.

Vi kommer att fokusera vår uppmärksamhet på pengar och materiella varor så att de aldrig ansluter sig till sitt inre. Vi kommer att distrahera dem med otukt, yttre nöjen och videospel, så att de aldrig förenas med varandra. Deras sinnen kommer att tillhöra oss och de kommer att göra som vi säger. Om de vägrar kommer vi att hitta sätt att implementera teknik som förändrar sinnet i deras liv.

Vi kommer att använda rädsla som vårt vapen.

Vi kommer att uppvigla deras regeringar och vi kommer att skapa opposition inom dem.

Vi kommer att äga båda sidor.

Vi kommer alltid att dölja vårt mål, men vi kommer att fortsätta vår plan. De kommer att göra jobbet för oss, och vi kommer att lyckas med deras arbete. Våra familjer kommer aldrig att blanda sig med deras. Vårt blod måste vara rent (för det är det).

Vi får dem att döda varandra när de motsätter sig oss.

Vi kommer att hålla dem åtskilda från enhet genom dogmer och religion.

Vi kommer att kontrollera alla aspekter av deras liv och berätta för dem vad de ska tänka och hur.

Vi kommer att vägleda dem vänligt och låta dem tro att de styr sig själva.

Vi kommer att sätta igång fientlighet bland dem genom våra fraktioner. När ett ljus lyser bland dem kommer vi att släcka det med hån eller död, vilket passar oss bäst.

Vi får dem att riva sönder deras hjärtan och döda sina egna barn. Vi kommer att åstadkomma detta med hat och vår allierade ilska är vår vän. Hat kommer att förblinda dem helt och de kommer aldrig att se att vi i deras konflikter kommer att vara deras ledare. De kommer att vara upptagna med att döda varandra. De kommer att bada i sitt eget blod och döda sina grannar, så länge vi ser att de är emot oss.

Vi kommer att ha stor nytta av detta, för de kommer inte att se oss, för de kan inte se oss. 

Vi kommer att fortsätta att blomstra från deras krig och deras död. Vi kommer att upprepa detta tills vårt slutliga mål uppnås. Vi kommer att fortsätta att få dem att leva i rädsla och ilska, vi kommer att ge dem bilder och ljud. 

Vi kommer att använda alla verktyg vi har för att uppnå detta. Verktygen kommer att tillhandahållas av deras arbete. Vi får dem att hata sig själva och sina grannar. 

Vi kommer alltid att dölja den gudomliga sanningen för dem, att vi alla är en. Det får de aldrig får veta! De får aldrig veta att färg är en illusion, de måste alltid tro att de inte är lika. Steg för steg kommer vi att nå vårt mål. 

Vi kommer att ta över deras mark, resurser och välstånd för att utöva kontroll över dem. Vi kommer att lura dem att acceptera lagar som kommer att stjäla den lilla frihet de har. 

Vi kommer att inrätta ett ekonomisystem som kommer att fängsla dem för alltid och hålla dem och deras barn i skuld. När vi bannlyser dem tillsammans kommer vi att anklaga dem för mord och presentera en annan historia för världen eftersom vi kommer att äga alla medier.

Vi kommer att använda media för att kontrollera informationsflödet och deras känslor till vår fördel. När de står upp mot oss kommer vi att krossa dem som insekter, för de är mindre värda än det" 

De kommer att vara hjälplösa

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar